ЗИДАНЕ, ОСТЪКЛЯВАНЕ, ПОКРИВАНЕ И ПРИОБЩАВАНЕ НА ТЕРАСИ И БАЛКОНИ

остъкляване на тераси и балкони

  • REHAU

REHAU e водещ лидер в областта на системите за производство на дограма в Европа. Германският концерн REHAU продължава да се развива с високи темпове в няколко водещи направления – предоставянето на полимерни решения, строителството, автомобилната индустрия и други.

REHAU разчита на добре развити клонове за обслужване и дистрибуция на своите продукти в цяла Европа, което я изгражда като стабилен и качествен източник на продукти и услуги.

  • Salamander

SALAMANDER (Salamander Industrie Produkte GmbH) е германска компания специализирала своята дейност в областта на производството на PVC профили за производство на дограма на врати и прозорци.

Днес Salamander е с над 30 години опит в обработката и производството на изделия от PVC, като германският начин на работа и Know-How са й дали гаранциите за успех, на които сме свидетели днес. Профилите за производство на PVC дограма на компанията се произвеждат изключително и само в германските заводи на SALAMANDER в Тюркхайм, недалеч до Мюнхен.

  • VIVA Plast
PVC профилите за производство на дограма с име VIVA Plast се произвеждат в България от фирма ВИАС ЕООД град Шумен. VIVA Plast е първата българска фабрика за производството на профили за нуждите на производството на PVC дограма за българският пазар.

Профилите VIVA Plast са разработени съвместно с помощта на германски инженери от научния институт в германския град Розенхайм. PVC профилите могат да бъдат 3-камерни или 4-камерни.

  • Aluplast
 Aluplast GmbH е германска компания за производство на PVC профили за изработката на решения в областта на дограмата. Aluplast продължава да се разраства, като днес заема почетното трето място по големина в сектора за производството на PVC дограма в Европа.

Aluplast има 10 бази за производството на PVC профили, които достигат всяка година стойности на произведените PVC профили за дограма от порядъка на 150-160 хиляди тона.

  • Етем
Етем е гръцка компания с дългогодишен опит в производството на профили за алуминиева дограма

Главната производствена база на Етем е в Магула Гърция, но компанията разполага и с още два завода единият, от които се намира в България. Благодарение на отличните термоизолационни качества и богатото разнообразие на системи, които предлага, Етем успява да се наложи както на българския така и на международния пазар. Вече повече от 35 години Етем е един от световните лидери в производството на алуминиеви профили.

  • Trocal
 Trocal e една от най-известните фирми за дограма в света. Историята на Trocal започва в средата на 50-те години на 20 век с пускането в производство на първият сериен пластмасов прозорец в света.

Trocal върви с бързи стъпки към върха в предлагането на профили за изработката на дограма и през 1967 година е произведен първият в света многокамерен профил от твърд поливинилхлорид (PVC) от които се изработват прозорци, а самият профил е наречен Серия 100.

  • KBE
 PVC дограма с марка KBE – символ за немско качество

КВЕ е един от първите производители на PVC прозорци, получили престижното международно сертифициране за стандарт на качество по DIN ISO 9001. ISO 9001 е сертификат даващ гаранция за постоянно качество на марката. Профилите за прозорци КВЕ се произвеждат от PVC ( поливинилхлорид ). Този материал се прави от естествени суровини: сол и масло, той е химически инертен и не влияе на околната среда. КВЕ е първият производител на PVC дограма преминал към технологията Greenline. Отказвайки се от употребата на олово ( принадлежащо към групата на тежките метали ), КВЕ започва производство на ПВЦ дограма в пълно съответствие с всички екологични стандарти.

KBE е световно известна марка, чиито продукти са признати за класика в производството на PVC дограма. Това са едни от най-често използваните профили за света. Дограмата КВЕ има безупречна репутация потвърдена от повече от 20 държавни институции в 8 страни. В България PVC дограмата КВЕ е стандарт за качество и надеждност.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg